box img
login


Har du spørgsmål kan du kontakte os her:

Kontakt Os

PressReader

PressReader giver online adgang til aviser og magasiner fra hele verden. Aviserne vises i browseren som en e-avis, med bladre funktion og klikbare artikler, og er dermed holdt i deres oprindelige udseende, således at alle detaljer fra den trykte udgave er tilgængelige.

 

Højreklik på artiklen og få mulighed for at dele, printe, oversætte artiklen eller at få den oplæst. Det er muligt at lave fritekstsøgning i enkelte aviser samt hele PressReader. Der er op til 90 dages arkiv.

 

Du kan også læse aviser og magasiner via appen PressReader, følg vejledningen nedenfor.

Supplér Pressreader med RBdigital for endnu flere magasiner. 


Vejledning

       
  1. Log på PressReader med dit bibliotekslogin. Du skal være bosiddende i Aalborg Kommune for at benytte Pressreader hjemmefra via Aalborg Bibliotekerne.
  2. PressReader findes som app til mobile enheder. Hvis du ønsker at bruge appen PressReader, skal du oprette en bruger. Du kan oprette en bruger, når du har tilgået PressReader ved at følge trin 1. Følg derefter denne vejledning:
  3. Start med at klikke på knappen 'Sign In' øverst i højre hjørne i browseren på din computer.
  4. Klik på knappen 'New user? Sign up now'. Indtast dine oplysninger og klik på 'Done'.
  5. Appen PressReader fås til iOS og Android. Når du har installeret og åbnet appen, kan du logge ind med dine oplysninger.
  6. Du har nu 24 timers adgang via appen. Du kan forny din adgang ved at følge trin 1 og logge ind via browser.
  7. Det er muligt at printe artikler. Print kan være side for side eller flere sider på én gang alt efter de givne rettigheder på det enkelte magasin eller den enkelte avis.
  8. Se en kort demo til Pressreader
Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten