20. december 2017

Få artikler leveret direkte i din mailboks

Digital Artikelservice tilbyder nem og effektiv bestilling og levering af artikler fra bibliotek.dk.

Står du lige og mangler den helt rigtige artikel til din opgave, men biblioteket har lukket? Så fortvivl ikke. Klik ind på bibliotek.dk, log på eller opret dig som bruger, og du har nu adgang til Det Kgl. Biblioteks samlinger af fysiske danske tidsskrifter, som indeholder over 40.000 forskellige titler.

Leveringstiden er på få minutter for artikler som allerede er scannede, mens 'ny-bestilte' artikler (dvs. artikler som ikke tidligere er bestilt) scannes og sendes i løbet af maksimalt 24 timer på hverdage.

Artikler, som er med i kopiservice-ordningen, er mærket med Bestil kopi (digital eller printet).

Læs mere på siden Kopiservice og levering hos Det Kgl. Bibliotek

Spørg Biblioteksvagten