4. januar 2018

Er du vores nye kollega?

Går du og drømmer om at arbejde i kommunens mest besøgte kulturinstitution? Og har du lyst til at blive en del af en arbejdsplads med stor fleksibilitet, kort mellem smilene og med biblioteksgæsten i højsædet?

Så er det med at slå til nu. Vi har i øjeblikket hele fire meget forskellige ledige stillinger, som skal besættes i løbet af foråret.

Har du kørekort C til lastbil og EU chaufføruddannelsesbevis? Så skal du søge jobbet som biblioteksbetjent og bogbuschauffør.

Vil du være med til at skabe levende og inspirerende udstillinger der fanger folk? Så er stillingen som kreativ iscenesætter garanteret noget for dig!

Er du bibliotekaren med tjek på både de danske og det udenlandske medieudbud? Så mangler vi dig i Indkøb og logistik.

Eller er du en haj til kreative læreprocesser og kan du sætte dem i en bibliotekskontekst? Så skal du helt sikkert søge jobbet som formidler i vores læringsområde.

Find de ledige stillinger og oplysninger om hvordan du søger dem her

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten