11. januar 2018

Advokatvagten holder flyttedag

Advokatvagten flytter midlertidigt til Vejgaard Bibliotek

Fra den 5. februar flytter Advokatvagten til Vejgaard Bibliotek, Hadsundvej 35.
Mødelokalerne på Hovedbiblioteket skal renoveres, så i perioden fra 1. februar til sommerferien 2018 finder du Advokatvagten på Vejgaard Bibliotek.

Har du brug for advokathjælp?

Advokatvagten giver for offentlig retshjælp, retshjælpsforsikring, fri proces og indbringelse af klage til Forbrugerklagenævnet og andre godkendte ankenævn.

Rådgivning
Advokaten giver dig et mundtligt råd, når du har fremlagt dit problem.
Du kan vælge at være anonym. Egentlig sagsbehandling får du ikke hos Advokatvagten.
Der er ingen begrænsning i de typer af sager og spørgsmål, der gives råd om i Advokatvagten.
Advokatvagten hjælper ikke med at udfærdige klager eller ansøgninger. Heller ikke hjælp til at udfærdige dokumenter, men giver råd om, hvorvidt der bør oprettes bestemte dokumenter, f.eks. lejekontrakt, samlivskontrakt eller testamenter.
Advokaten rådgiver, om du skal gå videre med en sag, eller om du bør opgive sagen. Advokaten henviser til yderligere juridisk hjælp.

Hvem kan få hjælp?
Advokatvagten dækker retskredsen i Aalborg Kommune.
Du kan læse mere om Advokatvagten her

Links:

Aalborg-Nørresundby Advokatforening
Information about lawyers in the Aalborg/Nørresundby jurisdiction.

Advokatsamfundet
List of duty lawyer services in Denmark. Information about lawyers and law offices.

Legal-Aid
Free and anonymous councelling within different legal areas.

Danske Boligadvokater
A list of property lawyers

Forbrugerklagenævnet
Handles complaints about goods, labor and services.

Juraport
FAQ about daily legal issues.

Retsinformation
The Danish online information system of all laws and regulations.

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten