27. januar 2018

Litteratursiden er klar med ny og inspirerende hjemmeside

Det er blevet lettere at bruge bibliotekernes site om litteratur, som er fuld af inspiration til din næste læseoplevelse.

Det første du vil lægge mærke til på den nye version af Litteratursiden, er det flotte nye design, og den nye opbygning af siden, som samler al information under den enkelte bogtitel.

På den måde er det lettere at finde relateret inspiration, når alt indhold og debat om den enkelte bog er samlet ét sted. Samtidig er det blevet nemmere at finde det du søger og inspiration til flere læseoplevelser.

Som bruger kan du fortsat diskutere bøger i læseklubben og kommentere på sidens indhold. Litteratursiden har skærpet den redaktionelle profil, så der er kommet mere fokus på den troværdige formidling af godt indhold, hvor der ikke er tvivl om, at kilden er en fagperson.

Litteratursiden.dk

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten