20. februar 2018

Vores fantastiske krop

Måske så du det andet program af "Din geniale krop" på DR, hvor vi går helt tæt på nogle af de mange mysterier, der sker i kroppen, når vi går fra at være barn til at blive voksen.

For under puberteten ændrer kroppen ikke blot form og udseende, den bliver også kønsmoden. Vi ser på, hvad sker der, når vi mennesker får øjnene op for vores egen seksualitet. Og så er det også i denne periode, at hjernen udvikler sig meget i forhold til at styre kroppens impulser.

Vi udsætter en gruppe unge og ældre for en række tests, og ser hvordan kroppen reagerer forskelligt, i forhold til den alder vi har.

”Viden skaber os – kroppen” er overskriften, når biblioteker fra hele landet undersøger kroppen indefra og ud med videnskabelige beskyttelsesbriller på.
Prøv vores interaktive aktiviteter, hvor hele familien opfordres til at eksperimentere, lave sammenligninger og tests af, hvordan ydre faktorer og livsstil kan påvirke menneskekroppen.

Temaet bliver kort og godt en hyldest til vores krop.

Spørg Biblioteksvagten