14. september 2018

Jette Krogh og Henrik Gjøde vinder Lykke-Per i Nyhedsbrevskonkurrencen

Abonnér på Aalborg Bibliotekernes Nyhedsbrev
Lykke-Per var præmien i sidste Nyhedsbrev fra Aalborg Bibliotekerne.
De heldige vindere blev Jette Krogh og Henrik Gjøde Nielsen - vi siger tillykke!

I hvert nyhedsbrev trækker vi lod om en boggave eller billetter til et spændende arrangement.
I sidste uge var det Jette og Henrik der vandt, - måske bliver det dig næste gang?

Næste Nyhedsbrev udkommer i morgen, så du kan nå at tilmelde dig og være med i konkurrencen om Merete Pryds Helles nye roman: "Vi kunne alt".

Aalborg Bibliotekernes Nyhedsbrev
- holder dig opdateret om alt det der sker på Aalborg Bibliotekerne.
Det er selvfølgelig gratis at abonnere og du kan tilmelde dig Nyhedsbrevet nederst på denne side.

Nyhedsbrevet kommer hver 14. dag i din mailboks, og vi fortæller om arrangementer, nye tilbud til børn og voksne, nye netbiblioteker og vi anbefaler materialer.

Har du lyst til at læse mere om "Lykke-Per", har vi lavet en spændende side om Per og Billes nye film.

Mere om Lykke-Per

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten