20. april 2018

Er du digital afhængig? Tag hen på eKurser.nu og find ud af det

Bliver du dårlig, når du opdager, at du er kommet for langt væk fra telefonen? Er telefonen det sidste, du ser, inden du falder i søvn og det første, du kigger på, når du står op? Ja så kan det være, at du er en af de mange af os, der er digital afhængig.

eKurser.nu kan du nu tage et kursus om digital afhængighed. Du kan blandt andet tage en test, for at finde ud af om du er afhængig, og så kan du læse de ti bud og digital afhængighed. Det er naturligvis gratis og ganske enkelt at gå til. Du følger blot dette link, og så er du i gang.

Hvem ved - måske er dette paradoksale digitale klik på et link til en hjemmeside dit første skridt på vej ud af den digitale afhængighed.

Baggrund for eKurser.nu

eKurser.nu er bibliotekernes fælles sted for gratis it-kurser til borgerne.

eKurser.nu gik i luften i 2012. Der kommer løbende nye kurser til, og gamle bliver opdateret. Der er i begyndelsen af 2017 mere end 170 forskellige at vælge imellem. Kurserne er inddelt i brede temaer fx Handel på nettet eller Rejser & transport, så du nemmere kan orientere dig.

eKurser.nu driftes i et samarbejde mellem bibliotekerne i København, Randers, Aalborg, Roskilde, Vejle og Herning . Driften er støttet af Danskernes Digitale Bibliotek.

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten