12. maj 2018

Politikens Forlag på eReolen

Lytte- og læseoplevelserne strømmer i tiden ind på eReolens hylder. Politikens Forlag har nemlig indgået aftale med eReolen om, at hovedparten af forlagets e-bøger og en god bid af lydbøgerne kan tilbydes til bibliotekernes digitale læsere.

Aftalen betyder, at forlagene Hr. Ferdinand & C&K vender tilbage til eReolen med titler, som nogle læsere måske har manglet. Med tiden vil over 1.000 titler sandsynligvis ramme lånereolen til glæde for alle de læse- og lytteglade biblioteksbrugere.

Så nu er det ikke blot Gyldendal, Rosinante, Modtryk og Alvilda, som er tilbage på eReolen, også Gads Forlag og nu Politikens Forlag er budt velkommen tilbage. Bibliotekerne glæder sig over alle de skønne læseoplevelser, bøgerne vil bringe eReolens brugere landet over.

Herunder kan du finde en række af forlagets lydbøger. Find flere af forlagets bøger, der allerede nu er kommet ind, her.

Politikens Forlag på eReolen

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten