14. juni 2018

Politisk debat under åben himmel

De næste fire dage er der politisk debat (og masser af hygge) på tapetet, når Folkemødet 2018 løber af stablen fra 14. - 17. juni. Traditionen tro finder arrangementet sted i Allinge på Bornholm og byder på en lang række åbne debatter. Her mødes politikere med borgere samt erhvervsfolk og organisationer under åben himmel for at diskutere landets samfundsudvikling.

Kendte ansigter lægger vejen forbi
Folkemødet blev første gang afviklet i 2011 og er inspireret af Almedalsveckan, som er en årlig politisk begivenhed i Sverige. Ud over politikere lægger bl.a. Anne Glad, Selina Juul og Gorm Wisweh samt Martin Buch og Rasmus Botoft fra P2-radioprogrammet Rytteriet ligeledes vejen forbi Allinge.

Mød biblioteket på Den Sociale Scene
På årets folkemøde deltager også Danmarks Biblioteksforening, som blænder op for debatoplæg om kulturpolitik i ghettoen, ensomhed og om den kommende generations læsevaner. Danmarks Biblioteksforening er en dansk interesseorganisation, der repræsenterer flere af landets biblioteker, herunder Aalborg Bibliotekerne, i forskellige politiske sammenhænge.

Danmarks Biblioteksforening går første gang på scenen i morgen kl. 13.30. Læs mere om de tre debatoplæg her.

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten