18. juni 2018

Husker du din huskeliste?

Hvad Huskelisten gemte - find inspiration i gemmerne

Sommerferien står for døren, og hvad var det nu, du havde set frem til at læse, når der blev tid til det? Hvad hed den nu, debutromanen af ham den unge, du læste en anmeldelse af i februar, som du i øvrigt har glemt, hvad hed.

Et nemt og hurtigt sted at gemme disse informationer er din Huskeliste, som er en funktion på vores hjemmeside, hvor du kan gemme bøger og materialer, som du ikke har tid til at læse, se eller lytte til lige nu, men som du gerne vil huske på til senere.

En rigtig god funktion, hvis du ligesom jeg hele tiden hører og læser om (nye) bøger, der lyder spændende, men hvis titel og forfatter så er pist væk i hukommelsen, når du står på biblioteket næste gang.

Hvordan bruger du Huskelisten?

Du gemmer en titel ved, når du har søgt den frem, at klikke på Gem i huskelisten og logge ind,, så kan du altid finde den igen og hurtigt lave en reservation på materialet.

Læs mere om, da jeg selv tømte min huskeliste.

Spørg Biblioteksvagten