30. juni 2018

#ReadLikeaMan - sommerlæsning afbefalet af mænd til mænd

’Read like a man!’
- er en online kampagne for mænd, som er glade for at læse, og som mangler inspiration til sommerlæsning.

Det handler om boganbefalinger mand og mand imellem, lige fra populærvidenskabelige bøger, biografier, krimier og klassikere til romaner, der fænger fra side 3.

Bag initiativet står et unikt samarbejde mellem bibliotekerne i Odense, Aalborg og Herning, Gyldendal, Lindhardt og Ringhof og litteratursiden.dk, mens forfattere og andre både lokale og kendte profiler, som forsker Eske Willerslev og kokken Claus Holm, går forrest og tegner kampagnen med en række boganbefalinger.

Kampagnen løber et par uger i sommerferien og er en del af en større indsats for at bringe litteraturen ud i hele Danmark og ind i alle danskeres hjem, så lysten til at læse får en fast plads i danskernes hverdag.

Følg #readlikeaman anbefalingerne på Instagram og Facebook ’Litteratur hver dag’

Spørg Biblioteksvagten