28. august 2018

Bogklub for 10-13 årige

Er din søn eller datter vild med at læse og snakke om bøger? Og har de lyst til at møde andre børn, der deler deres interesse for bøger? Så er Aalborg Bibliotekernes børnebogklub måske noget for dem.

Bogklubben er for børn i alderen 10-13 og mødes på Hovedbiblioteket hver tirsdag kl. 16-18. Vi hygger os sammen om at læse, lytte til og snakke om bøger. Det er ikke afgørende, hvor gode børnene er til at læse – vi samles udelukkende for at dyrke bøgerne, uanset hvilket niveau, man er på.

Det hænder også, at vi får besøg af biblioteksformidlere, der f.eks. ved alt om fantasy, krimier, faglitteratur eller noget helt fjerde.

Alle læseglade piger og drenge i alderen 10-13 år kan være med. Det er også ok bare at dukke op en tirsdag eftermiddag, hvis man er nysgerrig efter at se, om bogklubben er noget for én. Som forælder er du også velkommen til at tage herind med dit barn. Vi har masser af aviser, magasiner og bøger, som du kan underholde dig med, mens dit barn er i bogklub.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt Gritt, som styrer Bogklubben på gritt.elmeskov@aalborg.dk

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten