29. september 2018

Caroline har lavet Sommerbogens bedste videoanmeldelse

Caroline har vundet prisen for bedste videoanmeldelse 12-14 år for hendes videoanmeldelse af ”Harry Potter og de Vises Sten” i Biblos årlige Sommerbogen-konkurrence. Her anmelder børn over hele landet bøger i deres sommerferier og i år slog nationens læsende børn rekorden igen og lavede hele 16.301 anmeldelser!

Det er altså et stærkt felt af gode anmeldelser, Caroline, der hedder Bog_elskeren på biblo.dk, har været oppe imod, men hendes film er også virkelig god – du kan se den her: https://biblo.dk/anmeldelse/113821

Imponeret jury

Juryen har også været svært imponeret over Carolines film, og giver hendes anmeldelse disse flotte ord med på vejen:

”WAUW – Bog_elskeren er vist den næste Susanne Bier! Hun spiller selv alle rollerne som Harry Potter, Hagrid, Hermione og mange andre fra Harry Potter-universet, der fungerer fantastisk som resumé af bogen. Og så er udklædningen og rekvisitterne vildt seje. Hun har tænkt i kameravinkler, klipning og suspense – og magi! Der hersker ingen tvivl om, at bog_elskeren er begejstret for bogen, og hun formår med egne holdninger at inspirere andre til at læse bogen - eller har hun kastet en besværgelse på os allesammen?;)”

Prisvindende anmelder

Caroline fortæller, at hun ikke synes, det var svært at lave anmeldelsen, men at det tog lang tid. Hun har faktisk også nået at lave skrevne anmeldelser ved siden af videoanmeldelserne hen over sommeren, så der er tale om en produktiv anmelder.

Det hårde arbejder bærer også frugt. Det er nemlig ikke første gang, Caroline vinder en præmie for en anmeldelse til Sommerbogen. Sidste år vandt hun faktisk en af dagspræmierne. Så hun er efterhånden ved at være vant til at være prisvindende boganmelder.

Medlem af Aalborg Bibliotekernes børnebogklub

Når hun ikke skriver anmeldelser og vinder konkurrencer, er Caroline medlem af Aalborg Bibliotekernes børnebogklub for de 10-13 årige. De mødes på Hovedbiblioteket hver tirsdag og har altid plads til flere medlemmer. Det kan du læse mere om her.

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten