Hovedbiblioteket er nu åbnet igen, men kun med selvbetjening!

Du kan nu komme ind på Hovedbiblioteket igen. Du kan låne, aflevere, læse avis osv., men desværre ikke få yderligere hjælp. Dagens arrangementer er stadig aflyst. Herudover må vi desværre aflyse valgbussen på Grønlands Torv i dag.

Så snart vi har yderligere information, opdaterer vi status her på siden.

5. oktober 2018

Vi har fået stillads på Hovedbiblioteket

Lige nu er stilladsarbejdere i gang med at stille stillads op og bygge et stort telt hen over taget på Hovedbiblioteket. Det er første skridt i et større renovationsarbejde, hvor vores tag skal repareres og ovenlysvinduerne skal skiftes.

Mens stilladserne bliver stillet op, kan der i perioder være steder, der bliver lukket for adgang. Når stilladserne er færdigopstillede, vil I igen kunne færdes frit under dem.

Det kommer til at tage en rum tid, hvor der er stilladser ude og inde på Hovedbiblioteket. Vi håber, I vil væbne jer med tålmodighed og se bort fra larm og rod.

Vi takker for tålmodigheden.

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten