5. november 2018

SikkerDigital - Din guide til en sikker digital hverdag

Lukker du også øjnene, og håber det går, når du bevæger dig ud på den digitale motorvej?

Nu har Digitaliseringsstyrelsen og Erhvervsstyrelsen gjort det meget nemmere for dig, at blive sikker i den digitale trafik.

SikkerDigital kan borgere, virksomheder og myndigheder finde viden, vejledning og konkrete værktøjer til en sikker, digital hverdag.

SikkerDigital er skabt ud fra et ønske om at højne kendskabet til cybertruslerne og kontinuerlig forbedre bevidstheden om hvordan de imødegås med sikker adfærd.

Klik ind på SikkerDigital og vælg, om du er privat borger eller virksomhed og bliv guidet gennem, hvordan du sikrer dig bedst, når du surfer, handler, er på sociale medier eller har mistanke om, at du har været udsat for fup eller bedrageri.

Her kan du se mere om Digital Sikkerhed

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten