7. november 2018

Biblioteket Grønlands Torv lukker pr. 1. januar 2019

Biblioteket Grønlands Torv lukker permanent pr. 1. januar 2019. Lukningen sker som resultat af strukturændringer på biblioteksområdet i forbindelse med budget 2019 i Aalborg Kommune.

På denne side kan du se, hvad det betyder for dig som låner og gæst på biblioteket. Vi opdaterer siden løbende efterhånden, som vi har information klar til dig.

Hvis du har spørgsmål, kan du altid henvende dig til områdeleder, Gitte Fisker på gitte.fisker@aalborg.dk

Hvordan er åbningstiden på Biblioteket Grønlandstorv, indtil det lukker?

Biblioteket har åbent som normalt i perioden op til lukningen. Mellem jul og nytår er der, som tidligere år, kun åbent, når der er betjening:

• torsdag den 27. december kl. 13-18
  • fredag den 28. december kl. 10-15
  • lørdag den 29. december kl. 10-13.

Biblioteket har lukket i julehelligdagene samt den 31. december.

Hvad sker der med mine reserveringer?

Du kan reservere bøger til afhentning på Biblioteket Grønlands Torv indtil og med den 14. december 2018. Herefter vil det ikke være muligt at reservere bøger til Grønlands Torv, hvorfor du skal vælge et andet bibliotek. De nærmeste biblioteker er Vejgaard Bibliotek og Hovedbiblioteket.

Du kan afhente reserveringer på Biblioteket Grønlandstorv indtil jul. Vær opmærksom på, hvad der står i den mail, du modtager, når din reservering er klar til afhentning. Fra den 1. januar 2019, vil du kunne hente dine reserveringer på Hovedbiblioteket, hvis du ikke har valgt et andet bibliotek under ”Mine Data” på vores hjemmeside.

Vi anbefaler, at du selv går ind og vælger, hvilket bibliotek, du gerne vil hente dine reserveringer fremover. Vi hjælper dig gerne på biblioteket i den betjente åbningstid.

Det gør du således:

Log ind på vores hjemmeside

Klik på dit navn

Vælg ”Rediger Oplysninger”

Vælg et bibliotek i rullemenuen ”Afhent reserveringer på:”. Husk at klikke ”Gem ændringer”, inden du lukker vinduet.

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten