Hovedbiblioteket er nu åbnet igen, men kun med selvbetjening!

Du kan nu komme ind på Hovedbiblioteket igen. Du kan låne, aflevere, læse avis osv., men desværre ikke få yderligere hjælp. Dagens arrangementer er stadig aflyst. Herudover må vi desværre aflyse valgbussen på Grønlands Torv i dag.

Så snart vi har yderligere information, opdaterer vi status her på siden.

29. januar 2019

Nu kan du få HistorieAalborgs nye program

Kom til hyggelige aftener med lokalhistoriske film om Aalborg og Nordjylland præsenteret og kommenteret af arkivarerne Bente Jensen og Flemming Nielsen fra Aalborg Stadsarkiv.

Hør de spændende introduktioner til Rigsarkivets arkivdatabase Daisy og Det Danske Udvandrerarkiv med stadsarkivar Jesper Thomassen fra Aalborg Stadsarkiv.

Og så skal du ikke gå glip af den enestående mulighed for at få fingrende i sjældne, lokalhistoriske bøger, når HistorieAalborg holder stort bogsalg i april.

Det, og meget mere, kan du læse om i HistorieAalborgs nye program.

Hent det på dit lokale bibliotek eller læs den digitale version.

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten