31. januar 2019

Leonora Christina Skov får De Gyldne Laurbær 2019

"Den der lever stille" er romanen der udløser laurbær

Leonora Christina Skov har i den grad vundet læsernes kærlighed med bogen "Den der lever stille"!
Det er fuldt fortjent!

Romanen handler om hendes egen opvækst i en dysfunktionel familie med en psykisk ustabil mor.
Leonora Christina Skov skriver efter sin mors død historien om sit liv med moderen og uden moderen.
En mor som aldrig ville acceptere, at hendes datter er lesbisk.

Det er en stærk bog, både om barnets kamp for anerkendelse og kærlighed og en bog om en ung kvindes kamp for at blive kendt og anerkendt for at være det menneske hun er.
Ingen tvivl om, at det har krævet sin kvinde at blive set i hendes familie og ingen tvivl om, at det valg og den kærlighed hun møder, har gjort hende til den stærke person og forfatter hun er i dag.

Mange vil sikkert huske Leonora Christina Skov fra Ordkraft sidste år, hvor hun samlede et meget stort publikum og tryllebandt mange med sin klarhed.

Læs Litteratursidens anmeldelse af "Den der lever stille"

Tillykke med laurbærrene Leonora Christina Skov!

Om Boghandlernes Gyldne Laubær
Afstemningen til årets modtager af De Gyldne Laurbær foregår ved, at danske boghandlere i hele landet kan stemme på en nulevende dansk forfatter, der i det forgangne år har udgivet en skønlitterær bog, som fortjener påskønnelse. En forfatter kan dog kun modtage prisen én enkelt gang.
Andre forfattere der har fået De gyldne Laurbær er Helle Helle, Karen Blixen, Klaus Rifbjerg, Inger Christensen og Jakob Ejersbo, - så det er et fint selskab, der nu også tæller Leonora Christina Skov.

Bøger af Leonora Christina Skov

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten