Hovedbiblioteket er nu åbnet igen, men kun med selvbetjening!

Du kan nu komme ind på Hovedbiblioteket igen. Du kan låne, aflevere, læse avis osv., men desværre ikke få yderligere hjælp. Dagens arrangementer er stadig aflyst. Herudover må vi desværre aflyse valgbussen på Grønlands Torv i dag.

Så snart vi har yderligere information, opdaterer vi status her på siden.

11. februar 2019

Velkommen til det (næsten) stilladsfri Hovedbibliotek

I weekenden den 9. og 10. februar var adgangen til dele af Hovedbiblioteket lukket af, for at stilladsarbejdere kunne pille de store stilladser, vi har haft oppe i forbindelse med tagrenoveringen, ned.

Det betød, at vi i dag kunne slå dørene op til et Hovedbibliotek, der pludselig føles meget større og meget lysere. Ja endda så lyst, at nogle måtte ty til solbriller indendørs.

Renoveringen af taget er ikke helt i mål endnu, men vi glæder os over, at vi atter kan byde solen velkommen i biblioteket, ligesom vi så småt kan begynde at afholde arrangementer i det store biblioteksrum. Vi ses herinde. Husk solcreme.

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten