14. marts 2019

Hent programmet til Ordkraft nu

Den 11. - 13. april og Ordkraft er nu under en måned væk og vi glæder os.
Forventningens glæde har netop fået et nyk op, da trykkeren for nylig har været forbi med en palle programmer helt friske fra trykkeriet.
I størrelse passer de helt perfekt ned i en taske, til inderlommen eller som opslagsværk på sofabordet.

Krimimestre, fyrtårn og fortællersker

Det er et program, der rummer nærmest alle litterære genrer. Der er debutanter såvel som levende legender - og alt muligt midt i mellem.
I flæng kan nævnes navne som vinderen af de Gyldne Laurbær, Leonora Christina Skov, 2x Allan Olsen - både sangeren og skuespilleren, krimimester Anna Grue, det nordjyske fyrtårn, Bent Haller, skuespillerinde, Susse Wold, fantasyfortællerske, Malene Sølvsten og mange mange flere.

Du kan hente dit gratis program på de nordjyske biblioteker, hos Bog & Idé Østeraa, Aalborg, Biffen Art Cinema og hos Visit Aalborg.
Hvis du ikke kan vente, kan du finde en digital version lige her og nu på ord-kraft.dk, hvor du også kan læse mere om de medvirkende.

Ordkraft - for hele familien

Ordkraft er for hele familien, og det gælder i særlig høj grad lørdag formiddag den 12. april kl. 10-12.30.
Her byder vi familier velkomne til et par timer med sjov, kreativitet og underholdning.
Og det er ganske gratis at deltage.

I kan for eksempel blive inspireret til hyggelige læsestunder for hele familien og høre forfatter Lars Henrik Aagaard fortælle om sine spændende bøger og svare på de spørgsmål, du har om universet.

Eller i kan få pulsen op, når Marianne Iben Hansen sætter fart på dagen med rim og rytmer, samt masser af leg med krop og sprog sammen med DGI.

Du kan finde hele programmet på ord-kraft.dk

Mens vi venter på Ordkraft, har vi lavet en side, hvor vi har samlet inspiration og har fundet bøger frem fra nogle af de medvirkende forfattere. Den finder du her.

Billetten kan købes online på ord-kraft.dk, på Hovedbiblioteket i Aalborg, Bog & Idé Østeraa, Aalborg, Biffen Art Cinema i Nordkraft, hos Visit Aalborg og i døren.

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten