Privatlivspolitik og sikkerhed - på aalborgbibliotekerne.dk

Anonymitet

Når du bruger www.aalborgbibliotekerne.dk registrerer vi din pc's IP-adresse i serverens logfil. Logfilerne ses normalt kun af vores statistikprogram WebTrends. Søgning i bibliotekssystemet DDELibra er anonym. Aalborg Bibliotekerne registrerer ingen data, der kan bruges til at identificere dig.
Persondata videregives eller sælges ikke til tredjepart.

Sikker E-post til Aalborg Bibliotekerne

Aalborg Kommune har i hver forvaltning oprettet en sikker e-postkasse. Du kan sende sikker e-post til Aalborg Bibliotekerne på skole-kultur@aalborg.dk

Kryptering af personfølsomme data

Vi krypterer de websteder der bruges til at overføre personfølsomme data, så udenforstående ikke kan opfange kommunikationen mellem bruger og bibliotek, f. eks. når man beder om at se sin lånerstatus eller reservere et materiale.

Statistik

For at kunne videreudvikle og forbedre www.aalborgbibliotekerne.dk fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender netstedet. Statistikken anvendes udelukkende at se hvilke sider og browsere vores brugere anvender mest.

Vi videoovervåger - i henhold til gældende lov

Der er videoovervågning i hele bibliotekets åbningstid
Se biblioteket retningslinjer