Vi anbefaler

Gennem dine øjne af Peter Høeg

Anmeldt af Nina Ovesen

Thriller om ønsket om at komme til at se ind i vores kollektive bevidsthed.Læs mere

Roman

Alt dette er sandt af Lygia Day Peñaflor

Anmeldt af Line Dalbro

Fire venner, en masse hemmeligheder og en forfatter der skriver en bog. Intet er helligt og snart har ingen af de fire venner hemmeligheder mere.Læs mere

Bog

For evigt. Måske af Anica Mrose Rissi

Anmeldt af Line Dalbro

Hvad der burde være en sød kærlighedshistorie, er egentlig meget mere end det - og ikke nødvendigvis på en god måde. Læs mere

Bog

Fjendens ansigt af Patrick Ness

Anmeldt af Pia Bechmann

Anden del af Chaos Walking trilogien er brutal, voldsom og stjernegodt skrevet. Én af efterårets virkelig gode serier, du bare MÅ læse.Læs mere

Bog

Barden Beedles eventyr af J. K. Rowling

Anmeldt af Pia Bechmann

Flot og indbydende udgave af Barden Beedles eventyr med utroligt smukke farveillustrationer af formidable Chris Riddell.Læs mere

Bog

anbefalinger

Bog

Alt dette er sandt af Lygia Day Peñaflor

Anmeldt af Line Dalbro

Fire venner, en masse hemmeligheder og en forfatter der skriver en bog. Intet er helligt og snart har ingen af de fire venner hemmeligheder mere.

Bog

Fjendens ansigt af Patrick Ness

Anmeldt af Pia Bechmann

Anden del af Chaos Walking trilogien er brutal, voldsom og stjernegodt skrevet. Én af efterårets virkelig gode serier, du bare MÅ læse.

Bog

Mørke rum af Kristina Aamand

Anmeldt af Pia Bechmann

Det er råt for usødet i denne barske ungdomsroman om overgreb, ofre og gerningsmænd. Gennem forskellige synsvinkler giver bogen virkelighed og stemme til et tabubelagt emne.

Bog

Meget gode liv af J. K. Rowling

Anmeldt af Pia Bechmann

Gengivelsen er J. K. Rowlings inspirerende dimissionstale er en smuk fortælling om drømmen vi alle bærer i os om et godt og tilfredsstillende liv.

Film

Væbnet med ord og vinger

Anmeldt af Iben Vestergaard

Digteren Michael Strunge skildres med rå intensitet, kærlighed og en lille portion humor i instruktør Torben Skjødt Jensens portrætfilm ”Væbnet med ord og vinger”.

Iraks historie

Den sorte kat i Mosul

Anmeldt af Susanne Sloth

Puk Damsgård kan som ingen andre gøre ubegribelige konflikter forståelige og gøre det muligt for en velfærdsdansker som mig, at ane omfanget af de menneskelige tragedier, der udspiller sig i et konfliktfyldt Mellemøsten.

Kogebog

Jamie i Italien af Jamie Oliver

Anmeldt af Line Hoffgaard

Kogebog. Er du til det autentiske italienske køkken, så er der masser af inspiration i Jamie Olivers nye stemningsfulde kogebog "Jamie i Italien".

Bog

Fuglene af Tarjei Vesaas

Anmeldt af Ove Hesselbjerg Rasmussen

Fuglene er en ægte nordisk klassiker siger Ove Hesselbjerg Rasmussen, - der havde valgt bogen til bogcaféen Fugle

Bog

Inden vi blev jeres af Lisa Windgate

Anmeldt af Pia Bechmann

Roman. Gribende roman baseret på virkelige hændelser om en sort periode i adoptionens historie, hvor børnehjemslederen Georgia Tann stod i spidsen for organiseret kidnapning af tusindvis af fattige børn.

Bog

Alice i eventyrland & Gennem spejlet af Lewis Carroll

Anmeldt af Pia Bechmann

Eventyr. Magien blomstrer i sprog og finurligheder i flot jubilæumsudgave med forfatterens egne illustrationer. Som ekstra bonus indeholder den populære børnebog et helt nyt kapitel på dansk.

Bog

Samtaler mellem venner af Sally Rooney

Anmeldt af Pia Bechmann

Roman. Sally Rooney tegner et skarpt portræt af nutidens unge kvinder i en stærk roman, der spiller på hele følelsesregisteret med humor, jalousi og emotionelt kaos.

Bog

Last af Agnes Lidbeck

Anmeldt af Line Hoffgaard

Roman. Stærk svensk debut med en original fortælleteknik og et fint indspark i debatten om kvinderoller i det moderne samfund.

Bog

Verden styrter af Malene Sølvsten

Anmeldt af Pia Bechmann

Fantasy. Ravne-rock i sej og berigende tilføjelse til Malene Sølvstens trilogi. Læs forhistorien om krigeren Varnar og vølven som spinder sine skæbnetråde i sagaen om Ragnarok.

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten