Blodmåne af Katrine Engberg

Blodmåne er andet selvstændige bind i Katrine Engbergs serie om politiassistenterne Jeppe Kørner og Anette Werner.

Der er modeuge i København, en masse kendte personer fra modeverdenen er samlet for at hylde og fremvise det nyeste fra deres kollektioner.

Vinteren er for alvor kommet til København. Jeppe Kørner er netop vendt hjem efter en rejse med fornyet energi, men det ændrer sig hurtigt, da liget af en vigtig person indenfor modeverdenen dukker op i en snedrive i Ørstedsparken. Hans halvopløste mund afslører, at der er tale om et mord.

Der går ikke lang tid før, et nyt mord finder sted, det er en endnu en vigtig personlighed inden for modeverdenen. De to mord sætter for alvor gang i Jeppes faste team på politigården, men han får også hjælp udefra af Ester de Laurenti og hendes logerende Gregers. Gregers har for vane at høre Mads og Monopolet, og da Ester opdager en sammenhæng mellem mordene og dilemmaerne, bliver hun for alvor rodet ind i efterforskningen.

Jeg synes, bogen er spændende og velskrevet.
Katrine Engberg har skabt nogle interessante karakterer. Jeppe Kørner har lidt rod i sit privatliv, og kæmper både med en ex kone og en ny ung kæreste. Anette Werner er bramfri og jeg kom til at smile af hendes mandehørm flere gange gennem bogen.

Det er uden tvivl et glædeligt gensyn med personerne fra Katrine Engbergs første bog i serien, Krokodillevogteren.


reserver Bog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Katrine Frandsen

Forlag:

Peoples Press

Bøger af Katrine Engberg

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten