Pigen i isen af Robert Bryndza

Erika Foster bliver kaldt til London, for at lede efterforskningen af drabet. Hun har lige været på orlov, da den sidste sag, hun havde, gik alvorligt galt. Flere betjente døde, deriblandt hendes egen mand. Hun kæmper stadig med at finde sig til rette i sin nye tilværelse efter mandens død, og ikke mindst skyldfølelsen.

 

Erika begynder at kæde flere sager sammen, som ligner hinanden. I de andre sager handler det om prostituerede kvinder, men den unge kvindes familie har en stor indvirkning på politiets arbejde og efterforskning. De spænder en gang imellem ben for Erikas efterforskning.

 

Sammen med efterforskningsholdet er hun på jagt efter en morder, der er mere farlig end nogen hun før har mødt. Hun arbejder tæt sammen med sine kollegaer, Moss og Peterson, der hjælper og støtter hende, når de andre er kritiske over for hendes teorier.

 

Det er en klassisk politikrimi, hvor Erika har en fortid, som hun prøver at løbe fra, men den indhenter hende og giver hende nogle udfordringer. Hun graver dybt ned i sagen om de dræbte kvinder, og går lidt længere end, de andre er villige til.

 

Det er en spændende krimi, hvor vi kommer tæt på både Erikas privatliv, politiets arbejde og en velhavende familie, der gør meget for at bevare deres gode ry i byen.

 


reserver Bog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Katrine Frandsen

Forlag:

Politiken

Materialetype:

Bog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten