Løgnenes palads af Erin Watt

Hvis du har læst de foregående bøger i serien, er dette et klart must! Ingen serie uden afslutning og selvom "Løgnenes palads" afslutter serien om Ella og Reed, lader det til at historien om Royallerne ikke er helt slut, i hvert fald ikke hvis man skal tro på Goodreads, der står der kommer flere. Jeg tillader mig lige at klappe i hænderne og smile!

 

Denne serie har virkelig det hele: masser af drama, humor, spænding, lækre fyre og hotte tøser, hede scener der nok skal gøre kinderne røde og give hjertebanken og ikke mindst en spændende historie der holder sit moment hele vejen igennem. Jeg var underholdt igennem alle tre bøger, jeg åd dem råt og det er helt klart nogen jeg på et tidspunkt vil genlæse - bare for at nyde det hele én gang til og måske også for at få et gensyn med Reed. Persongalleriet spiller rigtig godt sammen, og selvom Royallerne til at starte med er nogle røvhuller, viser de sig også som nogle loyale og trofaste mennesker, der sætter familie over alt andet. De vil gøre alt for at beskytte hinanden, også selvom de er uvenner har de hinandens rygge. Jeg synes det var rigtig fedt at se Callum træde lidt mere i karakter som far. Han er ikke bare ligeglad med sine sønner, men ved faktisk meget mere end han lige lader skinne igennem på overfladen.

 

Samtidig er det fedt at se hvor meget Reed og Ella vokser i deres forhold. Reed der ikke tidligere har bundet sig på seriøst basis, kun med én og det gik ikke, indser at kærlighed faktisk kan være en god ting og kan få gode sider frem i ham - at det så kun er Ella og hans familie der får de sider at se, er så Reeds sag. Selvom Ella flere gange trygler Reed om at stikke af, vælger hun alligevel at blive og støtte ham, hvilket også viser hvor meget hun er vokset. Hun tager ikke bare benene på nakken når livet bliver svært, nej, hun bliver og kæmper - også selvom det kræver alt af hende.

 

Jeg synes dog alt tovtrækkeriet omkring Reeds (u)skyldighed blev lidt for meget - jeg savnede at høre mere til den efterforskning som politiet havde, at Callum gik mere hårdt til dem for at få renset sin søns navn og at flere heppede på Ella når hun sagde at hun ville undersøge sagen nærmere. Ikke at det trak spændingen ud af historien, det blev bare lidt for meget til sidst. Det er også fedt at vi først får sandheden at vide til sidst - selvom jeg dog havde det på fornemmelsen i lang tid, er det fedt at den ene store hemmelighed forbliver en hemmelighed.

 

Det er bestemt en værdig slutning på en suveræn serie jeg vil anbefale alle der er til new adult at læse! Pak dig ind i et varmt tæppe, lav en kande the/kaffe, sluk din telefon og læs - læs til du er færdig, for du vil sukke efter mere!


reserver Bog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Line Dalbro

Forlag:

Flamingo

Materialetype:

Bog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten