Sunde tarme af Justin og Erica Sonnenburg

I rigtigt mange år har man undervurderet hvor vigtig ens tarm og tarmflora er for menneskets helbred. Det er der heldigvis ved at blive lavet om på; bl.a. med "Sunde tarme", der er en bog om tarmens betydning.
Det er vigtigt at passe på tarmenes bakterier, for det kan bl.a. have betydning for ens immunforsvar, og i denne bog kan man læse om hvordan både børn og voksne kan undgå eller lære at leve med forskellige lidelser.


Denne bog handler om, hvordan tarmens velbefindende påvirker vores både resten af vores krop og vores humør og mentale sundhed. Den giver et bud på, hvordan ens kost kan sættes sammen, så tarmen og kroppen har det godt.


Bogen starter med at forklare, hvordan tarmen fungerer, og hvad vi kan gøre, for at den har de mest optimale vilkår, for at holde kroppen sund. I den sidste del af bogen er der en ugeplan, der giver et bud på, hvordan menuen kunne se ud, for at hjælpe tarmen på vej til et sundere tarmflora. Opskrifterne i bogen er nemme at gå til og alle varerne kan købes i det lokale supermarked.


Justin og Erica Sonnenburg er begge grundforskere i mikrobiologi. De forklarer teorien på en måde, der er let at forstå. Den er overskuelig guide til, hvordan man kan forebygge forskellige tarmsygdomme og styrke immunforsvaret gennem kosten.

 


reserver Bog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Katrine Frandsen

Forlag:

Borgen

Materialetype:

Bog

Spørg Biblioteksvagten