Hjemløs af Jakob Knudsen

Den mand, Anders så blive bortført, bliver senere fundet dræbt på en parkeringsplads. Politiinspektør Kristian Swane bliver kaldt til Aalborg fra København for at lede efterforskningen af drabet. Fra hver deres udgangspunkt, begynder Anders og Swane at undersøge drabet.


Da endnu en hjemløs bliver dræbt, og en tredje bliver bortført, begynder Swane at finde ligheder mellem flere forskellige begivenheder i Aalborg. Samtidig med, at Swanes efterforskningshold undersøger drabene og sammenhængen, laver Anders sin egen efterforskning, hvor han bruger sin viden fra sine udsendelser i Balkan og Afghanistan. Det bliver en rutsjetur, der resulterer i nogle farlige situationer, hvor han også selv kommer i fare.


Da de får gravet ned i sagerne, finder de hurtigt ud af, at det er nogle koldblodige gerningsmænd, de har med at gøre. Motivet for forbrydelserne er også med en egoistisk og kynisk baggrund. Da de får opklaret motivet, kan de kæde de forskellige begivenheder sammen, og finder sammenhæng mellem de sager, de i første omgang mente, skete uafhængigt af hinanden.


Hjemløs er en barsk krimi, der fra første række fortæller om nogle af de udfordringer, hjemløse oplever. Samtidig er der familieopgør og hemmeligheder, som bliver afsløret.


Hjemløs er fjerde bog i serien om Kristian Swane, jeg har ikke læst de andre i serien, men jeg kunne fint følge med i persongalleriet og hændelserne alligevel.

 


reserver Bog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Katrine Frandsen

Forlag:

People's press

Materialetype:

Bog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten