Offermosen af Susanne Jansson

Nathalie er biolog, bor i Göteborg, hvor hun er biolog. Hun beslutter sig for at tage tilbage til sin hjemegn, Mossmarken, for at lave feltforsøg til sin afhandling. Da hun ankommer til hjemegnen, dukker der barndomsminder op, som sender hende tilbage til dengang hun selv boede der med sine forældre.

 

Hun møder sine gamle naboer, og bliver kontaktet i forbindelse med en ny sag i mosen, hvor en ung mand kom til skade ved mosen. Det var Nathalie, der reddede ham, og en større undersøgelse af mosen og området begynder. En af de andre, der er involveret i dagen, er politifotografen Maya, som også har boet i området, og kender til Nathalies historie.

 

Da Nathalie kommer mere ind i sagen og snakker med naboerne, politiet og Maya, går det op for hende, at der gemmer sig hemmeligheder, blandt mosens naboer. Hun finder også ud af, hvad der foregik, da hendes far skød hendes mor, og bagefter selv sig, da hun var barn.

 

Offermosen er en klassisk krimi, med politiet, der arbejder sammen med befolkningen, for at opklare en sag. Den har et godt plot, med skiftende historier, der både går tilbage til Nathalies barndom og foregår i nutiden. Der er hints til opklaringen undervejs, men læseren kender først sandheden til sidst i bogen, det holder spændingen, at læseren selv kan gætte lidt med.


reserver Bog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Katrine Frandsen

Forlag:

Rosinante

Materialetype:

Bog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten