Dyndkongens datter af Karen Dionne

Helena Pelletier bor med sin mand og deres 2 piger, hun lever af at lave marmelade. Ud ad til ligner de en helt almindelig familie, men Helena gemmer på en hemmelighed, som pludselig en dag får fatale konsekvenser, da hun hører nyhederne på vej hjem fra arbejde.


Helena har aldrig fortalt sin mand, Stephen, at hun er Dyndkongens datter, som blev holdt fanget i ødemarken sammen med sin mor. Men en dag, 15 år efter hun slap fri, er hendes far brudt ud af fængslet. Politiet er på jagt efter ham med alle ressourcer. Befolkningen får besked på at holde sig hjemme, fordi Dyndkongen er farlig og bevæbnet. Politiet kommer hjem til Helena, samtidig med, at hendes mand kommer hjem fra arbejde.


Dyndkongen er farlig og bevæbnet. Helena ved, at hun er nødt til at være den, der fanger sin far. Hun sender sin familie væk, og starter sin jagt på faren. Hun ved, at han er farlig, og tænker anderledes end de fleste, men det var ham, der oplærte hende, så hun har en ide om, hvordan han tænker. Det bliver en hektisk jagt, hvor hun bruger alle de egenskaber hun lærte i ødemarken, da hun var barn.


Det er en barsk og fængslende historie, hvor det er nemt at leve sig ind i historien og få medfølelse med karaktererne. Jeg kunne ikke lægge den fra mig, før sidste side var læst. Den er velskrevet, og har et spændende og gennemtænkt plot.


reserver Bog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Katrine Frandsen

Forlag:

Lindhardt og Ringhof

Materialetype:

Bog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten