Brætspil: Ticket to ride

Har vi egentligt nogensinde anbefalet Ticket to ride?


Jeg bliver virkelig i tvivl, men vil man gerne i gang med at spille brætspil kan Ticket to ride anbefales. Spillet er sjovt, udfordrende og er den ultimative ”gateway drug” - det er spillet du spiller med familien så du kan lokke dem til at udforske den absurde store mængde fede brætspil.


Selve spillet handler om at bygge togbaner på tværs af USA – med dine togbrikker skal du sørge for at lave en rute fra én by, til en anden by og på den måde score point.

 

Jeg plejer at sige at kommer man til at skændes over spil som Matador (eller måske er det bare mig og min familie?), så er Ticket to ride oplagt at spille. Ticket to ride er samtidigt så nemt at spille at jeg har hørt om børnefamilier hvor 5 årige kan være med til spillet.

 

Samtidigt er der lavet en decideret børneudgave, Ticket to ride: First Journey med større tog (modeller), kortere ruter og mindre kompleksitet så alle børnene helt sikkert kan være med.
Lad ungerne lære noget geografi på en sjov og spændende måde, kast dem ud i et skide skægt spil, og hvem ved måske også vi voksne kan lære lidt?

 

Ticket to ride kan spilles af 2-5 spillere, Ticket to ride: First Journey er lavet til 2-4 spillere.
Begge spil kan varmt anbefales, om man får vennerne på besøg, har brug for et spil sammen med ens søskende, har brug for at komme lidt væk fra skærmene sammen så er Ticket to ride spillet du lokker de andre med.


Spillet findes både i en dansk og engelsk udgave, men er egentligt komplet tekst-frit hvis man kan reglerne.
Alle kan være med, stor som lille, gammel som ung.

Aldersgrænse 5+


Spil der ligner ticket to ride:
Ticket to ride: First Journey
Settlers of Catan
Carcassonne
Airlines
7 Wonders


reserver Spil
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Kristian Jessen

Forlag:

Ticket to ride

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten