Brætspil: Harry Potter Hogwarts Battle

Harry Potter: Hogwarts Battle er et co-op spil hvor i 2-4 spillere skal kæmpe jer igennem de 7 år på Hogwarts.


Sammen med dine venner, Ron, Hermione og Neville er du selveste Harry Potter og skal bygge et deck af trylleformularer så I sammen kan klare jer mod alt lige fra basilisken til professor Quirrell.
Find forskellige artefakter du sikkert kan huske fra spillet og byg et større og bedre deck.

 

Spillet er rigtig sjovt, det er et absolut MUST play for fans af Harry Potter genren, og burde også være så nemt at forstå at selv de lidt mindre kan være med.
Spillet er samtidigt co-op (kort for co operative game), så målet er ikke at Harry skal slå de andre, men mere at I sammen skal komme igennem alle de farer der lurer på spillernes 7 års uddannelse.

 

Jeg syntes selv spillet er rigtigt sjovt, men jeg er også farvet! For hvem elsker ikke Harry Potter? Med flere temaparker, udstillinger, bøger, teaterforestillinger og selvfølgelig film, er Harry Potter så integreret en del af mange unge og børns læselyst – og jeg læser da selv Harry Potter og Halvblodsprinsen (min yndlings) hvert år til jul.


Jeg er også lidt forelsket i spillet – det er rigtig pænt (og det håber jeg det holder efter et par udlån også), og normalt når man ser brætspil så er det ikke alting der giver mening at de skal være i den og den lomme. Men i Harry Potter: Hogwarts Battle er der virkelig tænkt over tingene, der er kræset om deltagerne, og for en ægte Harry Potter fan betyder det bare at man VED der er en mening med galskaben.

 

Selve spillet har nogle sjove mekanikker, og det er faktisk pænt udfordrende hvis ikke man klarer sig så godt de første par år, men igen: jeg håber bare I klarer jer igennem og får en fed oplevelse med at genopleve det fantastiske Harry Potter univers.

 

Spillet er enten til familien, eller til den store gruppe Harry Potter fans – det tager lige et par timer at spille, så sørg for at sæt en rigtig kop god britisk Te over og nyd dens mens i hygger jer om spillet.
Kort sagt: spil det – prøv det ad og genoplev magien!


Alder 11+ - 2-4 spillere.


reserver Spil
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Kristian Jessen

Forlag:

Harry Potter Hogwarts Battle

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten