Glasvinge af Katrine Engberg

Jeppe Kørner efterforsker mordet på den unge kvinde, men hans faste makker, Anette Werner, er på barsel. Så Jeppe skal i stedet arbejde sammen med politiassistent Falck, som er lidt ældre, og ikke nær så hurtig og adræt som Anette. Men de har en gerningsmand, de skal finde, og de finder ud af at arbejde sammen, selvom Jeppe til tider savner Anettes ligefrem måde at gøre tingene på.

 

Anette sidder derhjemme, og kan ikke rigtig finde sig til rette i sit nye liv som mor. Samtidig med, at hun ikke sover, og er træt hele tiden, er hun også rastløs og keder sig. Hun lister nogle gange ud i bilen, for at lytte til politiradioen. Det fører til, at hun begynder en efterforskning af fundet i Storkespringvandet på egen hånd. Det ender med at blive farligt for Anette, og både politiet og hendes mand bliver bekymret for hende.

 

Esther de Laurenti og Gregers bor stadig sammen, intet har ændret sig. De er stadig uenige om mange ting, men alligevel holder de af hinanden, og nyder at bo sammen. Gregers bliver indlagt på sygehuset. Esther er bekymret for ham, og er hos ham, så meget hun kan.

 

Bogen er som, Engbergs andre bøger, velskrevet og har et godt og gennemtænkt plot. Esther og Gregers historie har ikke så meget indflydelse på den øvrige handling, men det er rart med et gensyn.
Glasvinge er 3. bog i krimiserien om Jeppe Kørner og Anette Werner, bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden, men det er rart at have læst de forgående bøger, så man kender personerne og deres historier og relationer.


reserver Bog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Katrine Frandsen

Forlag:

People's press

Materialetype:

Bog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten