Genkomsten af Chris Weitz

I dette sidste bind i serien om de unge overlevende efter en dødbringende virus, skal Donna og Jefferson se om de kan kæmpe sig vej til hinanden og forhåbentlig sikre fred i New York. Det er ikke nogen let opgave og det ender heller ikke helt som planlagt.

 

Det er en dystopisk fortælling hvor der er ikke er sparet på grufuldheder, vold eller blod. Det fungerer rigtig godt og historien er spændende, dog forstyrrede det mig meget med de mange forskellige fortællere. Det kan fungerer rigtig godt, men i denne bliver det lidt for meget, især fordi hver person har en meget unik fortællemåde. Det tager lidt tid hele tiden at skulle omstille sig til en ny måde og et af kapitlerne er helt ude punktummer!

 

Dog er det en fed serie – også selvom sidste bind ikke helt lever op til forventningerne. Det er fedt at se hvor let grænserne for god og ond viskes ud. Alle har gjort noget ondt for at overleve eller for at redde en de elsker. Samtidig er det spændende at se hvor forskelligt mennesker reagere når deres normale hverdag bliver erstattet af krig, sygdom og sult. Urinstinkterne tager over og vi handler efter bedste evne.

 

Hvis du har set ”The Tribe” tv-serien, så kan denne serie varmt anbefales.


reserver Bog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Line Dalbro

Materialetype:

Bog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten