Når ingen hører dig skrige af Stephanie Perkins

Makani Young er vokset op på Hawaii sammen med sine forældre. Da de bliver skilt, sender de Makani til Nabraska, så hun kan passe sin bedstemor. Makani prøver at falde til i sin nye hverdag, hun er blevet venner med Alex og Darby, som har kendt hinanden i mange år, og er meget tætte venner.

 

Ollie er meget stille og en outsider i den lille by, men Makani bliver forelsket i ham. Selvom det er svært at være nyforelsket, når alle ens medstuderende pludselig bliver dræbt på stribe. Alex og Darby har en mistanke om, at det er Ollie, der står bag. De kan ikke lide, at Makani har et forhold til ham.

 

Mens politiet leder efter morderen, bliver flere unge high school studerende slået ihjel. Der kommer flere restriktioner, man ikke må være alene, og skolen er lukket område. Da Makanis bedstemor kommer på hospitalet, skal Makani bo hos Ollie og hans storebror, Chris, som er politibetjent. Det kræver en del planlægning, når de ikke må være alene. Som politibetjent er Chris nødt til at arbejde rigtig meget, mens de leder efter morderen.

 

Stephanie Perkins har skrevet flere ungdomsbøger, men har ikke før skrevet bøger i gysergenren. Hun klarer det rigtig godt. Den er uhyggelig, men ikke så uhyggelig, at jeg behøvede ikke at tjekke, om døren var låst. Jeg kan især godt lide Ollie, og synes, at forholdet mellem Makani og Ollie er helt perfekt.


reserver Bog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Katrine Frandsen

Forlag:

CarlsenPuls

Materialetype:

Bog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten