Gøgens kalden af Robert Galbraith

Den 18. maj udkom en længeventet serie på HBO - nemlig serien om Comoran Strike, bedre kendt fra Robert Galbraiths serie, om privatdetektiven af samme navn. Robert Galbraith er måske bedre kendt som J. K. Rowling.

 

Hovedpersonen Comoran Strike er efter endt militærtjeneste blevet privatdetektiv i London, og får i den første bog en rigtigt celebrity sag på hænderne. En model er død, men er det selvmord eller ej?
Samtidigt får vi også en ny hovedperson introduceret i vikar-sekretæren Robin Ellacott, der skal have styr på alle Comorans væremåder, manglende orden osv.


Jeg læste bogen på 2 dage. Og jeg er ellers ikke typen der læser mange bøger, eller læser dem hurtigt, men lige netop denne bog kunne jeg simpelthen ikke lægge væk – den var simpelthen for fængende!


Bogen havde et helt fantastisk plot og en sådan næsten overraskende slutning, som jeg ellers ikke har oplevet mange krimier have. Så for de læsere der er trætte af de typiske krimier, eller hvis man vil have en bog der er nem at læse, er spændende, og giver en læselysten tilbage, vil jeg virkelig anbefale at gå i gang med ”Gøgens kalden”.

 

Bogserien er så god, og så fængende at jeg ikke forestiller mig at tv serien er anderledes. Jeg vil klart anbefale alle semi-krimi interesserede i at samle bøgerne op, og få et indblik i universet inden man kan se tv-serien på de danske skærme.


reserver Bog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Kristian Jessen

Forlag:

Gyldendal

Materialetype:

Bog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten