Holms salater - 91 salater af Claus Holm

I Claus Holms nye lækre salatbog spiller salaterne både hovedrollen og rejser verden rundt, men kan selvfølgelig også serveres som et lækkert tilbehør.

Claus Holms giver sine bedste tips til at lave spændende salater. Bogen byder på (ja!) 91 opskrifter, som er  inddelt efter salat som tilbehør, salater verden rundt, salat som hovedmåltid, vegetariske salater, salater til at tage med, dressinger og knækfaktor (knas og drys).

Opskrifterne er nye og byder fx på "Æbleflæsk", "Gulerod og popcorn" og "Teriyaki-kylling på lakridsrod". Der er dog også klassikere indimellem såsom "Græsk salat", "Coleslaw" og "Cæsarsalat". I kapitlet med salater som hovedmåltid er velkendte følgesvende i køkkenet sat sammen på ny i én salat, fx "And og rødkål" eller "Bøf Bernaise".

Her er en appetitvækkende kogebog med opskrifter, der giver lyst til at gå i gang med det samme. Selvom mange af salaterne er nye og anderledes i smagssammensætning, indgår der altid velkendte ingredienser og niveauet er, så alle kan være med. En dejlig kogebog, der appellerer bredt ligesom der også er noget for vegetarerne.


Flere salatbøger?
Find flere salatbøger lige her

Mere Claus Holm?
Claus Holm har udgivet en række kogebøger efterhånden. Er du glads for Holms bøger, så se udvalget her

 


reserver Bog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Line Hoffgaard

Forlag:

Gyldendal

Materialetype:

Kogebog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten