Hovedbiblioteket er nu åbnet igen, men kun med selvbetjening!

Du kan nu komme ind på Hovedbiblioteket igen. Du kan låne, aflevere, læse avis osv., men desværre ikke få yderligere hjælp. Dagens arrangementer er stadig aflyst. Herudover må vi desværre aflyse valgbussen på Grønlands Torv i dag.

Så snart vi har yderligere information, opdaterer vi status her på siden.

Salattøsens grønne hverdag

Sæt tænderne i en lækker salat til enhver sæson med denne flotte kogebog fra Salattøsen.

Her kommer efterfølgeren til Mette Løvbom aka Salattøsens første bog Salattøsen. Bogens opskrifter er inddelt efter årstider og det er angivet, om salaten passer til fisk, fjerkræ, gris, lam, okse eller vildt.

I kapitlet "Mit salatkøkken" gives gode råd til at opbygge en "salatværktøjskasse", så man altid nemt kan bikse en salat sammen. Dertil er der opskrifter på dressinger, pestoer & cremer, syltede ting samt knas & knæk, som også indeholder vejledning til at dyrke spirer. Ditte Ingemann giver også opskriften på en basisvinagrette, som nemt kan varieres i smag og holder flere dage i køleskabet. Dermed har man altid en dressing på lager.

Man skulle tro man kunne få nok af salatbøger (for der udkommer mange i disse år), men denne bog er alligevel ikke til at komme udenom. Den er virkelig appetitlig og byder på spændende smagskombinationer.

Niveauet er let og bogen appellerer især til dem, der vil gøre lidt ekstra ud af deres salater, da nogle salater kræver, at man sylter forud. For besværet får man til gengæld nogle spændende salater.


Velbekomme!


reserver Bog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Line Hoffgaard

Forlag:

Politikens Forlag

Materialetype:

Kogebog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten