Banneret samles af Pernille Eybye og Carina Evytt

De to første bøger indeholdt begge hæsblæsende fortællinger, som efterlod mig både åndeløs og hungrende efter mere. Som i de to foregående slutter vi nemlig med en cliffhanger der vil noget. Jeg var slet ikke klar til at lægge bogen fra mig og havde gladeligt læst 500 sider mere!

 

Der er et rigtig godt flow i historien, så selvom man skifter fortæller i hvert kapitel, synes jeg ikke det blev uoverskueligt eller forvirrende. Det hjælper nok også at personerne er meget forskellige og er forskellige steder - i hvert fald i starten af bogen. Jeg ved ikke om Pernille og Carina har skrevet et kapitel hver eller uddelt hvem der skriver om hvem, men jeg synes i hvert fald ikke at jeg kunne mærke at bogen er skrevet af to personer. Sprogligt harmonerer den fint og flowet i historien er naturligt.

 

Der sker rigtig meget på kort tid, men det føles naturligt. Samtidig er persongalleriet jo bare helt fantastisk! Jeg er virkelig i tvivl om jeg er på Team-Taysin eller Team-Waris - begge er charmerende, modige og helt klart kongemateriale. Jeg kan også godt lide at Lill har fået mere at skulle have sagt og jeg nyder at se hendes udvikling fra skræmt heks, til en med lidt mere selvtillid. Jeg synes også, at vi ved at se handlingen fra så mange synspunkter, lærer de forskellige karakterer virkelig godt at kende. Vi ved hvad der gør dem kede af det, bange og glade.

 

Hvis du er til fantasy, må du endelig ikke snyde dig selv for denne serie. Jeg synes bestemt den både kan læses af unge og ældre fantasyfans.

 


reserver Bog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Line Dalbro

Forlag:

Tellerup

Materialetype:

Bog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten