Sushi:GO party edition

Kristian, vores ekspert udi brætspil, anbefaler det nye Sushi:Go, som i følge ham er et af de bedste draft-type spil.

Lad mig bare starte med at sige, at jeg elskede sushi:GO! Det er i mine øjne et af de bedste draft-type spil, hvor man skiftes til at vælge kort og score point på den måde. Men en af de ting, jeg ikke brød mig om ved spillet, var de konstante behov for at holde øje med "scoren" ved siden af spillet: Havde spiller A 15 eller 17 point? Hvad med spiller B, hvor mange havde hun efter første runde?

Alt dette er løst i denne udgave, hvilket gør, at spillet meget nemmere at holde øje med. Oveni det får man med denne udgave en masse ekstra muligheder for nye kombinationer af retter.


Spillet har som sådan meget lidt med sushi at gøre, så det betyder ikke noget om du elsker Nigiri. Du skal bare sørge for at score så mange point som muligt. Personligt elsker jeg sushi i nærmest enhver form, og dette sjove lille spil er et sjovt spil at spille med en flok venner eller familien. Det er ikke et spil, som mindre børn er gode til, da det handler meget om at regne ud, hvilket stykke sushi den forrige spiller vælger.


Her er et udfordrende og aktivt spil, hvor man virkelig skal bruge de små grå. Spillet er et af de bedste til direkte konkurrere mod modstanderne.


Spillet minder om: Sushi go, 7 wonders og Citadels.


reserver Spil
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Kristian Jessen

Materialetype:

Brætspil

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten