Hovedbiblioteket er nu åbnet igen, men kun med selvbetjening!

Du kan nu komme ind på Hovedbiblioteket igen. Du kan låne, aflevere, læse avis osv., men desværre ikke få yderligere hjælp. Dagens arrangementer er stadig aflyst. Herudover må vi desværre aflyse valgbussen på Grønlands Torv i dag.

Så snart vi har yderligere information, opdaterer vi status her på siden.

Nemt vegansk

I denne flotte kogebog er der samlet nogle af de nemmeste og bedste veganske opskrifter fra FADL’s Forlags tidligere veganerkogebøger.


FADLs Forlag har i denne bog samlet deres bedste og nemmeste veganske opskrifter fra otte tidligere kogebøger udgivet på forlaget. Bogen indeholder 75 opskrifter indenfor drikke, morgenmad, salater, hovedretter, tilbehør og desserter. For hver opskrift er der en præsentation af retten.


En flot kogebog med både noget for øjet og ganen. Layoutet er i den populære nordiske rustikke stil. Opskrifterne er nemme, så alle kan være med ligesom der ikke kræves en masse specielle råvarer. Derfor er bogen også er et godt sted at starte, hvis man er nybegynder udi det veganske  køkken.


Bagerst er der en oversigt over hvilke kogebøger, opskrifterne oprindeligt stammer fra. De ni forfattere, som har bidraget til bogen, er for de flestes vedkommende kendt i blogger-universet og har udgivet bøger med fokus på sund kost, vegetariske og veganske kogebøger.


reserver Bog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Line Hoffgaard

Forlag:

FÀDL's Forlag

Materialetype:

Bog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten