Verden styrter af Malene Sølvsten

Ravne-rock i sej og berigende tilføjelse til Malene Sølvstens trilogi. Læs forhistorien om krigeren Varnar og vølven som spinder sine skæbnetråde i sagaen om Ragnarok.


’Verden styrter’ indeholder masser af ekstra information, der udvider det i forvejen imponerende univers, Malene Sølvsten har opbygget. Bogen kan ikke stå alene, men skal læses i korrekt sammenhæng med seriens hovedbind for at give mening og for at undgå spoilere. Bogen er en hurtig læst sag på under 150 sider og er et must read for alle Ravne-fans. Trods dens korte længde, er der masser af intensitet og fylde i bogen, som intermezzo mellem trilogiens andet og tredje bind.


I ’Verden styrter’ populært kaldt ’betteravn’ koncentrerer den velskrivende forfatter sig klogt nok om den mytologiske verden Hrafnheim. Det gør handlingsforløbet stramt og strømlinet og viser, hvor imponerende god Sølvsten er til at sammenfatte et komplekst og formfuldendt univers baseret på den nordiske mytologiske saga.


Ravnen rocker videre, og endelig får de hungrende Ravne-fans hele forhistorien om den populære og lækre karakter Varnar, den kraftfulde kriger og beskytter, som står overfor et valg, der kan ændre verdens skæbne for både guder og mennesker. Trods bogens korte længde formår forfatteren at indflette andre små sidehistorier og uddybe karakterer, hvilket jeg virkelig godt kunne lide.


Malene Sølvstens populære serie ’Ravnenes hvisken’ om de nordiske guder i vores verden blander stilfuldt forskellige genrer som young adult, fantasy, nordisk mytologi og krimi og bliver læst af både det yngre og ældre segment.

 


reserver Bog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Pia Bechmann

Forlag:

Gyldendal

Materialetype:

Bog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten