Jamie i Italien af Jamie Oliver

Er du til det autentiske italienske køkken, så er der masser af inspiration i Jamie Olivers nye stemningsfulde kogebog "Jamie i Italien".


Jamies nye bog er baseret på hans rejser i Italien de seneste to år. Han har rejst rundt og lavet mad sammen med en række italienske nonnaer (bedstemødre) og mammaer, som alle er velbevandrede udi det autentiske italienske køkken og med stolte madtraditioner overleveret gennem generationer.

Bogen kommer hele vejen rundt om det italienske køkken med antipasti, salater, supper, pasta, kød, fisk, grønt, bagværk, desserter osv. Som altid knytter Jamie en kommentar til retterne og der er mange stemningsbilleder af ham og forskellige steder i Italien. Dertil er der en række korte portrætter og fotos af de "madmødre", Jamie har mødt undervejs.

Jamie Oliver er som altid garant for velsmagende retter, hvor alle kan være med og her er endnu engang en lækker kogebog fra den engelske populære tv-kok. Billedsiden er som hans øvrige bøger stemningsfuld og vejledningerne nemme at følge.

 


reserver Bog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Line Hoffgaard

Forlag:

Lindhardt og Ringhof

Materialetype:

Kogebog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten