Stadig mig af Jojo Moyes

Tredje del i fortællingen om Lou, skuffer ikke, men havde nok være unødvendig.

 

Jeg var meget i tvivl om jeg overhovedet skulle læse bog tre i serien om Lou. Jeg elsker "Mig før dig"! Den vil nok altid stå som en helt speciel læseoplevelse og jeg anbefaler den stort set altid til dem der efterspørger en god kærlighedsroman. "Efter dig" derimod var jeg ikke så glad for. Den manglede den sjæl og stemning som første bog havde, og det hele blev bare lidt for søgt i den. "Stadig mig" er dog langt bedre end "Efter dig", ikke på højde med "Mig før dig", men vi er tæt på.

 

Historien heri er ikke søgt eller for meget. Lous problemer fylder meget og hun har meget svært ved at finde sig selv i New York, langt væk fra alle hun kender og holder af. Will spøger stadig og i denne får vi også indsigt hans oplevelser af The Big Apple. Lou må dog indse at hun ikke kan leve et liv fyldt med valg som andre ville have truffet - hun bliver nødt til at træffe sine egne valg og stå på egne ben.

 

Jeg ville have været fuldt ud tilfreds hvis serien var stoppet efter "Mig før dig". Jeg synes virkelig den havde det hele og selvom slutningen er trist, så kunne jeg selv danne mig et billede af hvordan Lous liv ville komme til at se ud. Så for mig er den lidt unødvendig, men stadigvæk en god historie. "Stadig mig" er ikke den bedste bog fra Jojo Moyes' hånd, men den kan sagtens læses og nydes, nok ikke så meget som "Mig før dig", men bestemt mere end "Efter dig"! Så sæt dig godt til rette og nyd sidste kapitel i historien om Lou!

 

"Bøger lærer en om livet. Bøger lærer en at føle empati. Men man kan ikke købe bøger, hvis man dårligt nok kan betale huslejen. Så det bibliotek er livsvigtigt for vores lokalsamfund! Hvis man lukker et bibliotek, Louisa, er det ikke bare en bygning, man lukker. Det er håbet, man slukker." (Citat fra bogen)


reserver Bog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Line Dalbro

Forlag:

Cicero

Materialetype:

Bog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten