Da Boris blev julebjørn af Ryan Higgins

Boris er ikke en julebjørn. Han er bestemt ikke en julebjørn! Og så alligevel ...

 

Årh, den stakkels Boris. Han må godt nok gå grueligt meget igennem. I de første bøger om Boris er det klart at han bestemt ikke bryder sig om sine rolle som mor og alt hvad det indebærer, men samtidig vil han jo helst ikke undvære sine kære gæs. Selvom han er grumpy og for det meste meget sur, så banker der alligevel et hjerte af guld indeni - omend der nok er lidt langt deri.

 

Nu nærmer julen sig og Boris vil allerhelst bare gå i hi og sove vinteren væk, men gæs og mus har en helt anden plan for Boris. En uheldig misforståelse gør at Boris bliver set som julemand og det er dyrene omkring ikke sene til at udnytte. Snart skal han både tage imod ønsker og dele gaver ud - ingen af dele er noget Boris bryder sig særlig meget om.

 

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendskab med Boris, så kan det varmt anbefales. Selvom det er billebøger og derfor nok mest henvendt til børn, er de ligeså sjove for det voksne publikum. Der er humor mellem linjerne som børnene ikke vil fange, men som vil gå rent ind hos de voksne. Mange af Boris' kvaler kan man som forældre nikke genkendende til. Illustrationerne er også med til at gøre dem virkelig skønne. Der er virkelig ikke sparet på detaljer og mimikken i Boris' hoved (ansigt?) er ikke til at tage fejl af - man er ikke tvivl om hvordan han har det.

 

 

Glædelig jul og god læselyst!


reserver Billedbog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Line Dalbro

Forlag:

Carlsen

Materialetype:

Billedbog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten