Hovedbiblioteket er nu åbnet igen, men kun med selvbetjening!

Du kan nu komme ind på Hovedbiblioteket igen. Du kan låne, aflevere, læse avis osv., men desværre ikke få yderligere hjælp. Dagens arrangementer er stadig aflyst. Herudover må vi desværre aflyse valgbussen på Grønlands Torv i dag.

Så snart vi har yderligere information, opdaterer vi status her på siden.

Det er min elg af Oliver Jeffers

Vilfred har en elg og det er hans elg ... eller er det?

 

Vilfred har en elg, som han kalder Marcel. Vilfred sætter mange regler op for Marcel, men elgen er ikke så god til at følge regler. Hvilket Vilfred synes er virkelig irriterende! En dag møder de en anden, der tror hun ejer elgen. Vilfred bliver bange og løber væk, og bliver filtret ind i en snor. Heldigvis kommer Marcel og redder ham og Vilfred beslutter at elgen ikke altid behøver at følge hans regler. Marcel møder også en anden der tror han ejer ham - men kan man eje en elg?

 

Jeg er vild med Oliver Jeffers fine måde at fortælle en historie på. Der er ikke særlig meget tekst og meget af handlingen kan man læse ud fra illustrationerne - der også er rigtig skønne at se på. Mange af hans andre billedbøger er illustreret med samme streg, og det gør dem let genkendelige for læserne. 

 

Historien lægger op til mange gode samtaler om, om man kan eje et kæledyr eller fantasidyr og den vil både appellere til små og lidt større børn - og selvfølgelig deres forældre!


reserver Billedbog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Line Dalbro

Forlag:

Gyldendal

Materialetype:

Billedbog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten