Hovedbiblioteket er nu åbnet igen, men kun med selvbetjening!

Du kan nu komme ind på Hovedbiblioteket igen. Du kan låne, aflevere, læse avis osv., men desværre ikke få yderligere hjælp. Dagens arrangementer er stadig aflyst. Herudover må vi desværre aflyse valgbussen på Grønlands Torv i dag.

Så snart vi har yderligere information, opdaterer vi status her på siden.

The pie shop cookbook af Erin Eberhardt Chapman

Hvem er ikke vild med tærter? Denne kogebog er et overflødighedshorn af lækre amerikanske tærter til alle, der holder af at bage.


Amerikanske Erin Eberhardt Chapman, som er medejer af cafeen "The American Pie Company" i København, serverer et væld af lækre opskrifter på søde tærter med amerikansk islæt.

Opskrifterne i bogen er inddelt i "Spring & summer pies", "Cream & citrus pies", "Autumn & winter pies", "Nuts & custard pies" samt "No-bake & frozen pies". Som en lille sjov detajle er der ved hver opskrift forslag til musik til at skabe den rette stemning til tærtespisningen. Bogen har også en FAQ om tærtebagning, oversigt over køkkenredskaber og en række udførlige step-by-step anvisninger med fotos til at lave den perfekte tærtedej.

En flot kogebog, som med garanti får mundvandet til at løbe. Der findes ikke mange kogebøger udelukkende om tærter og denne bog er et fint alternativ til de mange øvrige kogebøger i tiden, som fokuserer mere på pynt og dekoration. Selvom titlen er amerikansk så er opskrifterne på dansk (en lille del af bogen er amerikansk). 

 


reserver Bog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Line Hoffgaard

Forlag:

The American Pie Company

Materialetype:

Bog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten