Forkert nummer af Natalie Decker

Skøn kærlighedshistorie der nok skal få dig til at grine og græde!

 

Nogle gange er man bare i humør til en sød kærlighedshistorie, og den her kan varmt anbefales til når du er i humør til det. Selvom den til tider var lidt for amerikansk, var den ikke desto mindre meget sød og underholdende. Hvis du har læst historien om Lara Jean i serien "To all the boys I've loved before", så skal du også læse denne!

 

Dette er måske ikke stor, velovervejet og revolutionerende litteratur, men det fungerer alligevel. Jeg kan godt lide Tylers humor, Laylas kække modsvar og hendes kamp for hendes stolthed da hun opdager sandheden om Adam. Der er mange sammenstød der er virkelig gode og nærmest filmiske. Jeg sad i hvert fald og grinte for mig selv flere gange. Tyler og Laylas venner er også godt beskrevet, og man kan godt fornemme at de har det godt sammen - også selvom de holder ting hemmelige for hinanden. Nogle af disse sandheder kommer dog frem i denne bog, jeg håber der kommer flere i de næste bøger!

 

Jeg kan godt lide tanken om at forelske sig én man ikke kender, men som forstår en og lader til at kende en. Både Tyler og Layla har brug for at være mere end bare stjerne footballspilleren og pigen hvis kæreste var utro. I deres sms'er kan de være dem selv, uden at blive genkendt (sådan da) og det giver dem et frirum. De vokser en del igennem historien og jeg nød virkelig at se deres udvikling. Bag Tylers humor gemmer der sig nemlig en usikkerhed og frygt for hvordan han skal være når han bare er Tyler og ikke Tyler-rigmandssønnen. Layla kæmper med sin ordblindhed, som Adam gjorde grin med og derfor er hun usikker. Hun spiller derfor hård udenpå, selvom hun egentlig er sød og venlig.

 

Jeg vil anbefale den til alle unge læsere der godt kan lide gode kærlighedshistorier, med masser af drama, humor, hotte fyre og smukke piger! Og så håber jeg virkelig at de næste bøger også bliver oversat!


reserver Bog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Line Dalbro

Forlag:

Palatium Books

Materialetype:

Bog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten