Bliv her af Elle Kennedy

Andet bind i WAGs-serien er ligeså hyggelig og underholdende som den første!

 

"WAGs"-serien udspringer af omgangskredsen for hovedpersonerne i "Ham" og "Os", Wes og Jamie. Man behøver ikke at have læst dem før man går i gang med "WAGs", men jeg ville ikke være den historie foruden. Selvom det var første gang jeg læste en erotisk historie med to mænd i hovedrollen, så bliver det behandlet rigtig godt og snart glemmer man at det er to mænd, og har i stedet fokus på at det er to der elsker hinanden.


I "Bare en chance" er det Jamies lillesøster vi følger, og i "Bliv her" er det så en af Wes' holdkammerater vi møder. Det er Matt Eriksson, som vi har hørt om ham i de foregående bøger. Han blev skilt og hans liv faldt fra hinanden. Hailey, som Matt forelsker sig i, er også blevet skilt og skal, ligesom Matt, forsøge at finde tilbage til en normal tilværelse - og måske en fremtid med en ny kærlighed.


Skilsmisseemnet bliver behandlet rigtig godt og som læser føler man meget med Matt, for alt det han må igennem. Samtidig har man en lille mistanke om at der stikker mere under grunden for skilsmissen end Matt har fået at vide. Der er lidt drama der lige skal håndteres - hvilket det også bliver.


Som de andre bøger er denne let at læse. Den er helt bestemt underholdende og jeg nød den ligeså meget som de andre. Jeg hørte det meste af den som lydbog, på vej til og fra arbejde, og igen fungerer det virkelig godt med en kvindelig og mandlig stemme som oplæser. Det giver et rigtig godt spil imellem karakterene.


Hvis du tidligere har læst noget af Elle Kennedy eller bare er vild med historier om kærlighed, drama, sex, smukke og selvstændige kvinder og lækre mænd - så kan jeg varmt anbefale denne. Der er en del sex deri, men det bliver ikke for meget og ikke for vildt. Det passer rigtig godt til historien og til Hailey og Matt.


reserver Bog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Line Dalbro

Forlag:

Flamingo

Materialetype:

Bog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten