18-04-2019 Aalborg Bibliotekerne - Instagram kl. 23:14 - 0:00

Readalong: Vi læser Spis, bed, elsk på Instagram

Vær med, når vi sammen, men hver for sig læser Elizabeth Gilberts Spis, bed, elsk i Aalborg Bibliotekernes første readalong.


Tag med på en ti dage lang rejse, hvor vi både besøger Italien, Indien og Indonesien, når vi sammen, men hver for sig læser Elizabeth Gilberts Spis, bed, elsk i Aalborg Bibliotekernes første readalong.

Fra den 1. april til den 10. april rykker vi den traditionelle læseklub ud af det fysiske rum og over på vores Instagram-profil, @Aalborgbibliotekerne. En readalong er nemlig en online læseklub, hvor vi bruger et hashtag til løbende at dele og diskutere vores læsning.

Du kan følge læseplanen eller nyde bogen i dit eget tempo. Brug hashtagget #AalborgBibLæser til at dele din læsning undervejs. Du kan f.eks. vise, hvor langt du er nået, fortælle om dine yndlingspassager eller måske mindes dine egne rejser rundtom i verden.

På Aalborg Bibliotekernes egen Instagram-profil lægger vi hver dag op til refleksion og diskussion, og vi glæder os til at høre jeres mening om bogen.

Biblioteket har et antal bøger til rådighed. Hvis du gerne vil låne et eksemplar for at være med i readalongen, skal du sende en mail til gitte.rasmussen@aalborg.dk

Som afslutning på fælleslæsningen inviterer vi til læseklubsarrangement på Hovedbiblioteket tirsdag den 23. april. I bogens ånd vil der være lidt til både gane, sind og hjerte.

Læs meget mere her.

Arrangementet er en del af temaet "Maden mellem os" som bibliotekerne og DR samarbejder om.

 


Gratis - tilmelding ikke nødvendig

Lån Spis, bed, elsk


Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten